Rudina Hajdari dhe dy deputete të tjera të opozitës kanë marrë pjesë në Komisionin e Integritmi

0
17

 

Ky komision vendosi që draftrezoluta për integrimin të diskutohet më 2 prill ndërsa me 27 mars seancë dëgjimore me ministrini Gent Cakaj.
Deputetja Hajdari tha se kërkon më shumë kohë për tu njohur me këtë pr/rezolutë.
“Në seancën e dy prillit duhet të jetë në seancë kryeministri”, është shprehur Hajdari.