Rudina shkrim prekës në ditëlindjen e Azemit

0
5

Deputetja demokrate Rudina Hajdari kujton babanë e saj, Azemin, në ditën e tij të lindjes. Përmes një postimi në ‘Facebook’, Hajdari shkruan se këtë ditë e kujton me krenari dhe përulje.

“Sot në ditën e lindjes së tij kujtojmë me krenari dhe përulje kontributin dhe sakrificen e tij të pakufij për Shqipërinë dhe Kosovën”, shkruan Hajdari.