Serbia ndërton kishën me emrin Putin

0
6

Kisha në një fshat të vogël në veriperëndim të Serbisë është ende në  ndërtim e sipër dhe do të quhet “Kisha e Putinit” Autoritetet thonë se kjo është shenjë e admirimit që kanë ndaj presidentit rus si dhe lidhjet e forta mes dy shteteve që kanë të përbashkëta rrënjët sllave dhe besimin ortodoks Ndërkohë Putin pritet të vizitojë Serbinë këto ditë dhe banorët e fshatit urojnë që ai të vijë të shohë kishën. Kisha ka stil tradicional rus.