Si e shikon Rilindja ekipin e Juventusit!

0
14

Në emisionin e përjavshëm ‘Shkruaj në Akull’ që transmetohet çdo te hëne në televizionin Zjarr, këtë radhë me nota homori, emsioni ka trajtuar dhe skuadrën e preferuar të kryeministrit ‘Juventust’.

Emisioni ka trajtuar gjithashtu me nota ironie dhe intervisten e shumë përfolur të kryministrit Rama në ‘Porta a porta’.

Maninë e kryeministrit te vendit Rama, për të qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes.

Nisur nga dëshira e kryeministrit për të qenë në qëndër te vemendjes emisioni solli një ndeshje spektakolare që sigurisht, ekskluzivitetin e kemi vetën ne.

Do te jetë pikërisht skuadra e Juventusit e cila do të luaj, një ndeshje spektakolare dhe sigurisht e fortë  me skuadren e Juventusit.

Fjalët janë të tepërta, për më shumë klikoni videon .