SPAK e riktheu në burg, Alqi Bllako në një qeli me ish mininstrin Koka në Durrës

0
26
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Gjykata e Posaçme administron akt-ekspertizën për Kokën, Bllako përfundon në Durrës në një qeli me ish-ministrin.

Ekspertët paraqitën situatën shëndetësore të ish-ministrit të Mjedisit Lefter, i cili kërkon në Shkallën e Parë të Antikorrupsionit dhe Krimit të Organizuar, zbutjen e masës së sigurisë.

Togat e zeza administruan aktin e ekspertizës të gjendjes shëndetësore të Kokës, që sipas eskpertëve, paraqitet delikate.

Seanca e radhës u caktua të mbahet të premten e ardhshme ku do të vendoset edhe në lidhje me kërkesën. Koka kërkon ndryshimin e masës së sigurisë nga arrest me burg që mdodhet momentalisht në një masë më të butë.

Kërkesa është për njërën nga masat e caktuara nga Gjykata, atë të Fierit, ndërsa për Elbasanin atij iu rrëzua rreth 2 javë më parë. Alqi Bllako, ish vartës i Kokës në Ministrinë e Mjedisit, pas ndryshimit të vendimit në Apel, duke e rikthyer në burg, është dërguar në Durrës. Burime bëjnë me dije se ndodhet në të njëjtën qeli me Kokën.

Burimi: Fax Web

Zjarr Tv Ad