Tayna i rikthehet sërish kujtimeve studentore

0
45

Tayna është një fenomen i ri i muzikës shqiptare dhe sukseset që ka arritur e kthyen në personazhin e vitit në Kosovë. Një këngëtare që këndon rap, zakonisht nuk imagjinohet si një individ studioz që i mungojnë bankat e shkollës.

 

Por Tayna sa vjen edhe më tepër tregon rreth viteve që ka kaluar në shkollë, lëndëve të preferuara etj. Pas postimeve se ka qenë shumë e mirë në fizikë, matematike dhe informatikë ajo i është rikthyer sërisht kujtimeve të fazës studentore duke postuar një foto të rrallë. Këngëtarja shfaqet në fotografi me uniformën e shkollës, e buzëqeshur dhe tepër fëminore.

 

Vështirë se mund ta parashikonte dikush që kjo vajzë në këtë foto sot do të ishte një nga reperet më të pëlqyera për publikun…