A është Open Balkan tradhti kombëtare? A po i ngulet thikë pas shpine Kosovës

0
13
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Ilir Meta deklaron në Top channel se ndryshimi I Open Balkan me Procesin e Berlinit ka të bëjë me njohjen e vendimit të gjykatës në Procesin e Berlinit që praktikisht njeh Kosovën e pavarur ndërsa në Open Balkan jo!

Ne Ballkanin e Hapur negociohet pa rregulla dhe akte te detyrueshme nderkkmbetare.

Ne procesi Berlinit negociohet bazuar mbi nje kuader negociator ku perfshihet si reference dhe vendimi i Gjykates Nderkombetare qe ka njohur Kosoven e pavarur.

Zjarr Tv Ad