Ura e frikshme, 565 metra e lartë, është hapur dje për trafik në Kinë.

273
7001
Ura e frikshme, 565 metra e lartë, është hapur dje për trafik në Kinë, me mediat vendore që janë duke e cilësuar si urën më të lartë në botë.
Ura “Beipanjiang” është 1.34 kilometra e gjatë dhe lidh qytetin Xuanwej në provincën Yunnan me rrethinën Shuicheng në Guizhou, transmeton Express.

Ndërtimi i kësaj ure ka kushtuar rreth 140 milionë dollarë, sipas transmetuesit publik kinez.

Ura ka katër korsi dhe është ndërtuar për tri vite.