Valteri: Deputetja votoi 5 herë

0
58

Deputeti Halit Valteri denoncon kolegen se ka votuar disa herë duke i kërkuar kryeparlamentarit Gramoz Ruçi që të marrë masa.

“Një deputete këtu ka votuar 5 fletë votimi. Ose ka filluar si sekretare ose ka ardhur të verifikojë votat nga jashtë ju lutem merrni masa sepse vota është indivudiale “-u shpreh Valteri. Ruçi e quajti te drejte verejtjen dhe se e kishte konstatuar edhe ai të njëjtën gjë. E konstatova dhe une deputetja ka dhene shpjegimin se ka votuar nje here por ka percjelle fletet e votimit ne kutine e votimit.