Veliaj i thur ‘bejte’ qytetareve : “Ia vlen të mendosh dritën që sjell gjithnjë mëngjesi pas natës së errët”

0
27

Kryebashkiaku Erion Veliaj ka zgjedhur një mënyrë ndryshe për të uruar  qytetarët e Tiranës, për festat e Nëntorit.

Veliaj uron përmes një letre të personalizuar, shoqëruar edhe me një flamur për t’u vendosur në dritaret e gjithsecilit.

Ai shkruan se jeta kështu është: Fati dhe ne, përballë, në dyluftim. Ndaj, sot e përgjithmonë, të jemi të bashkuar, sepse e di që një shqiptar mund të bëjë shumë për veten e tij, por kur bëhen dy, ashtu si shqiponja jonë me dy koka në flamur, mund të bëjnë edhe më shumë për Shqipërinë.

“Mjafton ta shihni çdo ditë për një minutë si valëvitet ky flamur, që të vijojë të na mësojë bashkimin e si të ecim përpara në transformimin e Tiranës”