Zbulohet plani i ISIS-it për “fundin e botës”

0
824
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Nga një dokument rekrutimi që besohet se është shkruar nga militantët e ISIS-it ka zbuluar se grupi terrorist planifikon luftë në gjithë botën për “fundin e botës”.
Një dokument, i cili posedohet nga Instituti Amerikan i Medias, ishte marrë nga një pakistanez i lidhur me talebanët, tregon shkallën e ambicieve të ISIS-it, përfshirë sulmin në Indi për të provokuar intervenimin amerikan.
Aty theksohen detajet se si talebanët po ndërtojnë ushtrinë.
“Prano faktin se ky Kalifat do të mbijetoj dhe prosperoj derisa të kontrolloj gjithçka deri në fundin e botës dhe t’i heq kokën edhe personit të fundit që del kundër Allahut”, thuhet në dokument.

Zjarr Tv Ad