Zjarri në pyllin e Semanit , po përpinë sipërfaqe të mëdha me...

Zjarri në pyllin e Semanit , po përpinë sipërfaqe të mëdha me bimë(VIDEO)

0
26

Këtë mbrëmje vatra të reja zjarri janë shfaqur, ndonëse forcat e zjarrfikëses bashkë me ato të bashkisë Fier dhe ushtrisë kanë arritur t’i lokalizojnë duke përdorur drone.

Ndërkohë që deri më tani, rreth 20 hektarë janë djegur në këtë zonë.