Arrestimi i Trump, detajet kryesore rreth gjykimit ndaj ish-presidentetit amerikan

0
16
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Donald Trump tani është zyrtarisht i arrestuar në Nju Jork, pasi u dorëzua tek autoritetet amerikane, një moment historik në historinë amerikane.

Ndërkohë që presim, ja çfarë duhet të dini për gjykimin që do të zhvillohet së shpejti…

-Zyrtarët e gjykatës do të krijojnë një rekord të emrit, moshës, datëlindjes, gjatësisë dhe peshës së Trump përpara se t’i marrin shenjat e gishtave nëpërmjet një sistemi të kompjuterizuar. Ata mund t’i marrin goditjen e tij

-Më pas ai do të paraqitet në gjykatë përpara gjyqtarit Juan Merchan në orën 14:15 me orën amerikane (8:15 GMT).

– Gjyqtari t’i lexojë atij akuzat

– Ka rreth 30 akuza në lidhje me mashtrimin e dokumenteve me të cilat përballet Trump

-Aktakuza aktualisht është nën vulë, që është praktikë e zakonshme në Nju Jork, por pritet që ato të zbardhen dhe të bëhen publike kur ai të dalë në gjyq./albeu.com

Zjarr Tv Ad