Ja çfarë iu ndodh te ky restorant nëse nuk mbaroni ushqimin

0
760
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një restorant në Japoni ka filluar t’i dënojë me gjobë mysafirët, të cilët nuk e ngrënë gjithë ushqimin për të cilin kanë paguar.
“Mbetjet në pjatë janë të dënueshme’ thotë menaxheri i restoranti japonez Hachikyo.
Restorani është mjaftë ekskluziv dhe çmimet janë mjaft të shtrenjta. Ai njihet si njëri nga restorantet më ekskluzive të ushqimeve prej peshku.
Sipas pronarëve të restorantit ‘mjetet e mbledhura nga gjoba, i jepen në formë donacioni peshkatarëve, falë punës së të cilëve mundësohet ushqimi i shijshëm dhe cilësor në restorantin Hachikyo.
Si ka raportuar RocketNews24, pronari i restoranti ka edhe ‘vese’ tjera. Ai dërgon në baza të rregullta stafin e tij që të peshkojnë sepse është i bindur së kësisoj ‘do të çmojnë më shumë punën e peshkatarëve’

Zjarr Tv Ad