“Kanceri shërohet, shëndetësia fsheh qëllimisht ilaçin”

0
1986

Publicisti dhe skenaristi i famshëm amerikan Edward Griffin thotë se mjekësia fsheh ilaçin e vërtetë që do të shëronte tumorin. Griffin, sot 81 vjeç  është autor i librit “Bota pa kancer”, për të cilën është shprehur se ka menduar që këtë libër do ta shkruaje brënda tri javësh, por i është dashur gati tri vjet.  Me këtë libër ai dëshmon se shkaktarë të kancerit nuk janë viruset, e as toksimet misterioze, por thjeshtë mungesa e një materje ushqyese, më saktë vitamina B17.

Duke iu kundërvënë politikës zyrtare mjekësore  e cila  për 30 vite ka arritur ti fshehë opinionit publik  ilaçin e vërtetë kundër kancerit, ai thekson se njerzit: Shërimi i kancerit është i mundur.  Duke argumentuar idenë e tij, profesori i njohur thotë se “në tregun amerikan ndalohet tregtimi i vitaminës B17”.

Edëard Griffin e di se njerëzit e kanë të vështirë ti besojnë teorisë së tij dhe fakteve në libër, pasi zyrtarët e shëndetësisë kanë ngulitur keq tek njerëzit se citostatikët janë e vetmja kurë për kancerin.