Korçë/ Prifti sfidon të ftohtin, çon deri në fund detyrën e tij

0
26

Edhe pse temperaturat janë shumë të ulëta, nuk e kanë penguar priftin ortodoks që ta çojë detyrën e tij deri në fund

Prifti ortodoks i kishës nuk është tërhequr nga hedhja e shenjtë e  kryqit në ujë dhe ka çarë dëborën për ta kryer deri në fund.

Një grup të rinjsh besimtarë e kanë shoqëruar dhe kanë guxuar edhe ta nxjerrin kryqin e hedhur në ujin e ngrirë