Kullat në mes të Tiranës/ Petrit Vasili shkresë bashkisë me 20 kërkesa: Vetëm transparenca vret pazaret

0
9
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Deputeti i Partisë së Lirisë, Petrit Vasili i është drejtuar me një shkresë bashkisë së Tiranës, ku i kërkon informacione në lidhje me kullat e ngritura në kryeqytet.

Në Facebook, Vasili ka publikuar edhe kërkesën, ndërsa kërkon informacion si janë miratuar lejet, për sa kate janë dhënë lejet dhe sa janë respektuar.

Ai thekson se vetëm transparenca vret pazaret dhe demagogjinë.

Statusi i Vasilit

Skaner ndërtimeve pa leje dhe shtesave te Tiranës!

I jam drejtuar me kërkese zyrtare Bashkise se Tiranes per kullat, qe kane permbytur Tiranen.

I kam kërkuar:

dokumentacionin se si jane miratuar keto leje

per sa kate eshte dhene leja

sa eshte respektuar leja e dhene

shtesat pa leje.

Vetem Trasparenca vret pazaret dhe demagogjine.

Zjarr Tv Ad