Ky është modeli më i ri super-luksoz i veturës Mercedes (FOTO)

0
56

Mercedes-Benz ka prezantuar modelin e ri Mercedes-Maybach S-Class, një model absolutisht mahnitës, i cili kombinon në maksimum përsosmërinë dhe zgjidhjet që ofron teknologjia më e avancuar e salloneve luksoze të Mercedes Benz, me ekskluzivitetin dhe traditën shekullore të Maybach.Mercedes-Maybach S-Class (gjatësia / gjerësia / lartësia: 5,469 / 1,921 / 1,510 milimetra). Karakteristikat dalluese në pjesën e përparme përfshijnë kapakun dallues me një pendë të kromuar dhe grilën e radiatorit Mercedes-Maybach. Fjala markë MAYBACH është e integruar elegante në rrethinën e kromuar të grilës. Dyert e pasme janë më të gjera se ato të modeleve te meparshme, dhe shtyllat C kanë një dritë fikse. Ekskluziviteti theksohet nga logoja e markës Maybach në shtyllën C. Sipas kërkesës, Mercedes-Maybach S-Class është e pajisur me dyer që funksionojnë në mënyre elektrike.