MAS pezullon rektorin e Universitetit të Tiranës i kërkon Metës shkarkimin

0
12

Ministrja e Arsimit vendos pezullimin e rektorit të Universitetit të Tiranës dhe ia këkon presidentit ta shkarkojë.

“Më vjen keq për profesor Konin… vendimin për shkarkimin e merr Presidenti..”.