Minifundi që iu ndriçon kofshët! (Foto)

0
823
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...
Moda më e re që vjen nga Japonia e largët është ajo e këtyre minifundeve me dritë që iu ndriçojnë kofshët femrave.

Risia e stilistit Kiyoyuki Amani është mirëpritur në shtetin japonez dhe stilisti ka besim që shumë shpejt kjo modë do të përqafohet edhe në perëndim.

Hikaru quhet minifundi i bërë me printer 3D dhe emri i tij do të thotë “Fundi ndriçues”.

Është një miks ngjyrash dhe teknologjie dhe natyrisht nuk mund të kalohet pa u vënë re, sidomos gjatë mbrëmjeve.

Me këtë krijim tashmë është më e lehtë të shohësh edhe natën aty “poshtë”.

 

Zjarr Tv Ad