Në 2021 do të hapet hoteli i parë luksoz në hapësirë

0
14
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

A keni dëshirë që të shihni 16 lindjet e diellit në një ditë? Apo të lundroni në gravitetin zero? Dëshira juaj bëhet realitet vetëm pas 2 vitesh dhe me një pagesë prej 9.5 milionë dollarë.

Hoteli i parë hapësinor në botë, Aurora Station, u zbuluan të enjten për herë të parë. Zhvilluar nga Orion Span me bazë në SHBA, stacioni hapësinor plotësisht i modular do të presë 6 vetë në të njëjtën kohë, duke përfshirë dy anëtarë të ekuipazhit, për udhëtime hapësinore 12-ditore.

Mysafirët e parë Aurora Station do i mirëpresë në vitin 2021, një vit më herët se data e vitit 2022 e shpallur në prill 2018. “Qëllimi ynë është që të bëjmë hapësirë të arritshme për të gjithë,”-tha Frank Bunger, shefi ekzekutiv dhe themeluesi i Orion Span, në një deklaratë vitin e kaluar.

Zjarr Tv Ad