Olta di përmbajtjen e zarfit të kuq dhe kërcënon Kristin: Në nominim do dërgoj ty edhe…

0
427
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Si fituese e garës së djeshme, Vëllai i Madh futi në shtëpi një zarf të kuq për Oltën. Olta, Kristi dhe Maestro po spekulojnë se çfarë mund të ketë përmbajtja e zarfit.

Kristi shprehet se përmbajtja e zarfit të kuq, i jep Oltës një avantazh shumë të madh për lojën. Maestro i tha asaj të “këpusë perin” atje ku duhet.

Olta shprehet se nëse përmbajtja e zarfit të kuq do të jetë si e dy zarfave të mëparshëm, ajo do të fusë Kristin në një nominim 3-sh. Kështu ajo nuk do të përdor Luizin si lojtar të fortë, për të larguar atë që ajo do, por Kristin.

Edhe pse jashtë “Big Brother VIP”, Efi Dhedhes vijon të ndjekë formatin dhe të jap mendimet e saj. Sikurse ka bërë sot.Për ata që nuk e dinë, dy të preferuarve të publikut Luizit dhe Oltës

iu dha mundësia të krijonin dy grupe me banorët e tjerë me të cilët do qëndronin të lidhur me litarë. Mirëpo, Emiriona e cila ishte në grupin e Luizit u dorëzua menjëherë duke prishur lojën.

Kryetarja e grupit fitues Olta ka fituar një avantazh në lojë dhe në shtëpinë e BBVA ka mbërritur një zarf i kuq që do hapet në primen e radhës të shtunën.

Zjarr Tv Ad