Shokohen kur e kuptojnë se çfarë kanë puthur! (Video,+18)

0
669
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Një reality show që po mbahet në Hollandë i quajtur “Van je Vrienden Moet je ‘t hebben” i tejkalon të gjithë kufijtë.
Mjafton të thuhet se vetëm në një nga lojërat në këtë spektakël pjesëmarrësit hyjnë në kabinë, dhe pastaj dhjetë sekonda duhet të puthen, të preken me gjuhë me një person të panjohur. Ata aspak nuk e dinë se kush është prapa kabinës.

Dhe pastaj pason shoku, dyert hapen dhe pjesëmarrësit kanë mundësinë për të parë se më cilin apo me cilën është puthur.

Nga kabina del një tranvestit, një gjyshe, një femër seksi, dhe një gjysh.

Zjarr Tv Ad