Ky është udhëtimi më i gjatë hekurudhor pa ndryshuar trenat

0
16
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Udhëtimet e gjata me tren ndonjëherë dinë të jenë emocionuese por edhe të mërzitshme.

Kur udhëtojmë me tren nga një qytet në tjetrin na bie të ndryshojmë trenat dhe nuk e vërejmë se sa larg kemi shkuar.

Por a e keni ditur se cili është udhëtimi më i gjatë hekurudhor pa ndryshuar trenat?

Sipas librit të rekordeve ‘Guinness’, udhëtimi më i gjatë hekurudhor pa ndryshuar trenat në botë, është ai nga qyteti rus, Moska në qytetin e Koresë së Veriut, Pyongyang.

Zjarr Tv Ad