Ligoraq Karamelo: Ja pse vendosa të pranoj mandatin e deputetit

0
38

Ligoraq Karamelo ka pranuar mandatin e deputetit, duke dhënë edhe arsyet pse e ka ndërmarrë këtë veprim. Kreu i OMONIA-s në Korçë, thotë në deklaratë se ka vendosur të marrë mandatin në respekt të Kushtetutës dhe qytetarëve.

“Minoriteti etnik grek në qarkun e Korçës e organizata e tij Omonia, e jo vetëm ai, por edhe gjithë struktura e baza e Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut në qark, opinioni intelektual e shpirti demokrat që i karakterizon duan të kenë zërin e tyre përfaqësues në Kuvend, si altar i demokracisë në një shoqëri pluraliste”, thuhet në deklaratë.

Ai thekson se “asgjë nuk do të ndryshojë në rrugën tonë opozitare, do të vazhdojmë të kontribuojmë për ndryshimin që kërkon opozita“.