Rikthehet në skenë ‘Mbreti i Fotoshopit’ [FOTO]

0
627
Zjarr Televizion Ad This is a sample article. ...

Kur jemi tek aftësitë në fotoshop, me siguri se askush nuk mund t’ia kalojë legjendarit PeeJe T, the tani është kthyer me krijime të reja.

Në imazhet e fundit ai ka manipuluar me imazhe të personave të famshëm, të cilët janë fotografuar në situatat të ndryshme, dhe duke e bërë këtë edhe ai është shëndrruar në një të famshëm.

Në këto punime të fundit ai ka zgjdhur motrat Kardashian Kim dhe Khloe, pastaj Kanye West, Rihana e kështu me radhë.

Zjarr Tv Ad